Chirtoacă – om de aur!

Toate mesajele cu ”Votează soluția pentru Chișinău”, sau ”Schimbarea pînă la capăt”, sau ”Împreună pînă la urmă” dau dovadă, iarăși, de ”korobcikă”. Plictisit deja de sloganurile astea super-uzate, demagogice și fără de sens și după o discuție constructivă cu P. (cum altfel? :)), un brainstorming de idei am ajuns la câteva variante mai atractive. Alternative trash, cum n-ar fi.

De exemplu: ”Chirtoacă – al doilea Isus(?!)”. Pe panoul publicitar, Chirtoacă într-o toga albă merge pe apa cristalină de la Valea Morilor. În jurul lui rățuște și lebede pufoase, soare, verdeață, plajă cu nudiste, hoteluri Dubai-liere tîșnind din centrul lacului.

Altu ”Chirtoacă – omul cu petrolul”. Pe panou, Chirtoacă într-o jachetă de aia luminiscentă, cu un dreli agromnyi sondează Chișinăul în căutare de petrol. Pentru efect, se poate ca petrolul chiar să tîșnească violent din inima platformei Chișănăuniene, stropind moacă zîmbitoare a lui Chirtoacă.

Altă idee, care N. cu genialitate a pus-o în acțiune într-o seară cu fotojabator (este așa program, am auzit) e despre: ”Chirtoacă – om de aur”.

Eu vreau să cred că mai există idei. Mai există sloganuri. Mai există oameni cu acces la fotojabator. Sloganul ”Votează omul tău” trebuie să dispară. Pe veci. Eu încă aștept.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: