Dacă aș fi, da eu je nu-s.

Image

-малыи конь, i-an spune, ce ai face dacă ai fi femeie?

Ce ar face orice bărbat, cred – m-aș atinge încet, erotic de sfîrcuri. Aș încerca să le trag cu dinții, cu toate că, din experiență, nu toate femeile pot. Adică – depinde de țâțe, cum ar ieși. Aș avea orgasm după orgasm, strîngînd colțuri de perne și cearșafuri în pumnii mei fini și recent dați cu l’oreal sau alte prostii de creme, luate de prin aeroporturi (că-i mai ieftin).

Sau dacă aș putea fi femeie, de fapt – aș fi pițipoancă. Mie îmi plac fustele mini și picioarele lungi, tocuri de 20 și tricouri cu luciș: I love NY! Aș fuma slims-uri violete și poza apetisant prin toate toaletele localurilor de bourgeoisie. Aș zîmbi cu ochii, da din cur și erotic aș învîrti umbreluța din cocteiluri între dinții mei albi. Cu străluci. Mă fut, da?! Ei și ce? Am mașină-cadou.

Sau aș zice că vin la film. și nu as veni. Sau dacă vin, atunci vin pe la mijloc de film. Aș aștepta să plătească el că doar trăim întro lume egală, dar unii sunt mai egali ca alții. Și la urma urmei – eu merit, că-s femeie!

Sau aș fi o damă cu camelii. Un fel de eu sunt ceea ce citesc și eu doar am citit mult. Puțină lolita, puțină bovary, acum mai nou și un pic de ana steele (apropo, acest mr. Grey – el chiar nu-există). Eu pot să-ți vorbesc despre politică, arte sau, de ce și nu, despre ultima colecție de la dior. N-am blog, dar (mă) gîndesc. Îi las pe ei să mă curteze, nu aștept flori sau cadouri, dar nu zic ’nu’ dacă ele vin. Îmi place vinul că o femeie adevărată nu bea pivă sau vodkă, (dacă) fumez – o fac rar și mai mult pentru actul în sine: picior peste picior, țigara între 2 degete ridicate elegant în aer, fumul iese din mine și te caută; te ademenește; te învăluie. Îmi place teatrul dar și să dansez; de fapt, știu puțin despre multe, și mult despre foarte puțin.

Sau aș fi o idealistă. Aș crede în dragoste și viața s-ar limita la familie, la copii. M-aș bucura de la un mesaj cu ‘bună dimineața iubito!’ și aș crede că a strînge praful și a face mîncare e o responsabilitate de-a mea; el poate să bată covoarele, iarna. Așa ni-o fost dat. Așa și cărăm.

Sau aș îmbrățișa extremele; atît ale mele, cît și ale lui. Nu-mi place Munch, dar m-aș duce cu el, că lui îi place. Tot așa și blowjoburile. Cer însă ceva în schimb, și el dam se pricepe! Am timpul meu și fac ce vreau cu el – acqua fitness sau cluburi de cărți – și tot așa îi înțeleg și serile lui de belot sau mă-duc-la-cumătru-sa’l-ajiut. Eu știu unde și pentru ce te duci. Atunci cînd facem dragoste – ne pierdem. Ieșim din corpuri și devenim aproape animale, sfîșiindu-ne cu atingeri și încleștări. Post-coitus, stăm unul în altul, uitîndu-ne cum se contopesc sudorile corpurilor noastre aburite. Apoi fumăm în pat și nu ne zicem nimic. Apoi eu fac o cafea.

Dar cel mai probabil aș sta toată ziua și mi-aș atinge sfîrcurile.

3 comments
  1. mătincă-i prima dată cînd cineva îmi dă feedback la vreo prostie scrisă de mine)
    m-am amuzat, mi-a plăcut, tare ciotca

  2. vivivi said:

    mi-a placut, ca nu se critica, dar mai degraba se descrie…simple tipuri. Deci unica veneratie este pentru sini, restul in femeie e tipic uman: pe unde banalitate, pe unde meschinarie. Cam asa? in orice caz, scris bine :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: