state of the union & personal

de mai multe nopti vreau sa scriu. acu e 4.08 si eu beau ibuprofen si ceai si ma gandesc ca deja nu mai are rost sa ma culc. atatea s-au intamplat in lume incat nici nu stiu de unde sa incep. astia au anuntat referendum. tulu-mama lor. nici nu comentam – avem alt blogher aici..cu multe legi si o dorinta de nestapanit sa-si expuna parerea. iaca simt cum el maine (sau azi, da mai incolo, cand s’or trezi si cucosii) o sa ne zica ce si cum. eu ma limitez la tulu-mama lor. sh’ap, alt subiect e destepTarea. acolo avem alt blogher care tot arde de nerabdare sa ne zica ce si cum. tot ce eu am auzit e ca nu mai are dreptul sa mearga in troleibuz. tulu-mama lui. aparent daca bei mult – strici sanatatea. am fost zilele trecute la edvard munch, turner si dali. asta ca sa va nervez. asha-i gurau?

apropo, am realizat zilele trecute in dush ca 90% dintre amintirile care’mi vin deodata in mine au ceva in comun. ia uite:

A. – te tin minte la stefan voda vorbind despre masoni si stapanirea lumii. eu serios eram si sunt. tu?

A. – te tin minte in bucatarie, la ceai, ghitara sau pe asta asteptandu-l pe A, cu ochii la alta A. (ma rusinez A., nu zic pe tine de ce te tin minte : ))

A. – te tin minte cum imi ziceai de mai multe ori daca tin minte cum o cazut o stea atunci cand eram pe nisip cu A. (A. te tin minte la galbenush band ceai si vorbind 4 ore despre..despre ce?) si eu ziceam ca da pana m-am convins ca poate chiar am vazut o stea. de fapt, eu fara lentile nu vad stele cazand.

A. – te tin minte la tine in birou cu alta A. (emo!) si eu imbratisand un xerox, scaun si spanzurandu-ma cu cureaua. multe nu s-au schimbat de’atunci.

A. – te tin minte cu roja’nflata de’atata fericire, cu un tractor navigand in jurul tau la 5 dimineata pe kakoita nisip.

ma simt ca’n filmu ala unde jim carrey e filmat si traieste intr’un serial. ziceti-le creatorilor vostri sa fie mai creativi. noroc. somn. 4.47

10 comments
 1. :) un zimbet…ca deh, e imbucurator faptul ca in mdl se mai gindeste…

 2. dasha said:

  as vrea sa vad si eu ce s-a gandit aici.

 3. A said:

  dati-mi parola. pe mail

  • portalu said:

   tu vrei parola la… portal? :) nu este parola, tre` cista sa fii in locu potrivit, momentu potrivit si sa vrei sa intri. da cum tu esti acasa, parola de’a intra in portal si a te sibi o stiu numai mancurtii sheia din 88, care puneau tara la cale…

 4. A said:

  stiintific nici nu era stea ci vreun deseu cosmic care parea altceva decat era. cam ca toate celelalte lucruri in care credem la 16 ani.

  • portalu said:

   descreteste-ti fruntea A. de parca azi nu tot in cacaturi crezi.

   • A said:

    sigur. dar e mult mai usor fiindca odata ce nu mai cred in dorinte si stele cazatore nu te mai iubesc pe tine si pot sa-mi construiesc un nou imperiu; it’s an almost unbearable lightness of being si fruntea mea e neteda.

    loves are like empires: when the idea they are founded on crumbles, they, too, fade away.

    in tot asta este ceva frumos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: