despre tinerii de azi. sau despre zemfir(a).

Mona Lisait.

Mona Lisait.

Tinerii de azi sunt jucausi, buclucasi, nu citesc, le place sa fumeze si bee (dar nu mai mult sau mai putin decat tinerii de ieri – asa ca putem ignora asa caracteristici), stau mult pe internet si au mobile din ce in ce mai bune; unii ajung sa isi iee si blackberries, si atunci ei sunt cool; cu toate ca e mai cool daca ai iphone; tinerilor de azi le place entourage, the wire, breaking bad si evident south park si family guy. ei iti pot povesti multe despre putine. si foarte putin despre ceva important; tinerii de azi isi controleaza ymailu si gmailu sh hotmailu sh outlooku si facebookul si myspaceul si blogul sh unimedia sh timpul si jurnalu si eurosport si alte cateva bloguri. in fiecare zi. de cateva ori pe zi. tinerii de azi, dintre putinii care mai citesc, discuta superficial despre hobbes sh herman hesse sh altii, de parca iar fi citit. sh pot zice ca ‘asta e ca la montesquieu’. de parca o baut cofi cu dansu azi dimineata.

tinerii de azi viseaza la occident mai mult decat tinerii de ieri. dar nu pentru a se rupe in muzee, baleturi, biblioteci, librarii sau alte aldeestea; nu, tinerii de azi vor sa se rupa poze, biloturi, discoteci, palarii si alte aldeestea. observati legatura care am facut-o intre cuvinte; tinerilor, voi, ziceti-mi – cum se numeste fishka asta care eu numa ce am facut-o?

tinerilor de azi nu le place ciupaciups, miranda, doina, zamfir sau chisinaul. lor le place sa se atrubeasca.

trebu de facut o grupa, care sa se numeasca: ”Truba”. sau de facut blog asa. alt blog potetial e ”Ramalau”.

dati sa va zic despre azi.

– am vazut o vaca 3 ceasuri. narmalna zato grohaie.

– am vazt un ciuvak, super-puper, care io futut pe socialisti.

– am vazt un negru alergand cu un chinez, si cand so intalnit pe drum cun alb, albu leo zis: ”yo man, wazzup?”. dupa care o batut un pumn de’a lui cun pumn dea negrului. chinezu evident se simtea out of place, mai ales cand albu o decis sa se zdaraveasca si cu dansu (toti inca alergand), si cista sio sters palma lui de pumnu chinezului.

– am vazt un ment care mo vazt sarind peste bariere, so apropriat si o inceput sa cishaska hernea; eu iam zis: ”uay, BOULE, nu te inteleg! is TURIST”. el so uitat lung, o zambit si nio zis: ”Zimliak!”; dupa care mo intors, mo pus la perete si mo futut vreo cateva ceasuri; futut real adic, pantalonii jios, si bastonu lui miscandu’se rapid si umed in curu meu paros; restu turistilor, si ei opriti de ‘zimlicean’ se uitau lung si isi muscau unghiile; eu nu intelegeam de ce ei isi musca unghiile, de parca asta iar ajiuta in ce era sa urmeze; cativa chineji o inceput sa faca fotci, kinouri; eu, reintrind in vechiul meu OCD de ‘vain’-ism, miam dat mana prin par, zambit atent si pus doua degete catre camera: PEACE. mentul, zimliceanu, tot o intrat in rol si facea miscari de parca m’ar pali peste fund. restu mentilor so pus pe cantecu ista sh tot dadeu din cur. feeric blea; tat era seara ceea… ca vinit di pi portal.prikolnaia fishka asta cu hiperlink.

apropo, asta tot merita.

bun, va las, ca ni so facut foame. si iar escargots. : ) (inca ascult pi ismalistu ista sh ma gandesc daca ne prind ei – ohhs ce o sa se intample…)

8 comments
 1. vichea said:

  Odios.

 2. Bogamol said:

  imi plashe

   • cucicov said:

    well.. I give you five !

 3. cucicov said:

  ..totusi putin arsa si un putin sharp s-ar cere..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: